Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
harga kereta di labuan
24-Nov-2007, 08:02 AM
Post: #1
harga kereta di labuan
sesapa yang ada info pasal harga kereta kat labuan tolong up kan kat sini...contohnya mcm Civic ka, Evo ka, impreza ka. perdana etc...
Thanks.. Smile

p/s: Civic hybrid dah masuk Labuan ke?



...
24-Nov-2007, 10:16 PM
Post: #2
 
civic type-r ada sudah kaa???
25-Nov-2007, 02:20 AM
Post: #3
 
Hybrid aku rasa aku ada nampak hari tu. Type R aku rasa nda masuk Labuan tu. Aku rasa la...

Photo Portfolio : Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
30-Nov-2007, 11:17 AM
Post: #4
 
aku pun macam tau update harga kereta di labuan o. hari tu mitsubishi lancer aku ingat rm55K. paling murah cherry. haha rm14k
01-Dec-2007, 01:53 AM
Post: #5
 
rugi je beli cherry tu.kualiti tak menentu..dahlah kat labuan keta murah...mcmana proton tak goyang..

...
01-Dec-2007, 02:23 AM
Post: #6
 
[Image: HPIM0211.jpg]

Brapa ringgit ar bende warna biru nih?

...
01-Dec-2007, 01:42 PM
Post: #7
 
honda apa tuu??? 8-)

"mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik"
03-Dec-2007, 10:03 AM
Post: #8
 
ala cherry ok gak..ko check mpv dia siok...oi..
paling2 pun kalu barangan cina ni kan rusak ko cari ja spare part nya di shop n save .. :lol: 8-)
03-Dec-2007, 02:00 PM
Post: #9
 
kimosabe Wrote:[Image: HPIM0211.jpg]

Brapa ringgit ar bende warna biru nih?
honda accord coupe 2003 brgkali ni, honda us jak ada menatang ni.. mebi dlm rm110,000..
03-Dec-2007, 09:24 PM
Post: #10
 
labuan alum ada lg ni geng.....utk keterangan lanjut sila laa ke laman web honda...hehehe tima kaseh...... :mrgreen:

"mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik"
07-Dec-2007, 09:22 AM
Post: #11
 
ada suda bah..
09-Dec-2007, 06:52 AM
Post: #12
 
Honda Accourd Euro-R

...
10-Dec-2007, 12:21 PM
Post: #13
 
alang2 tuh, baik lagi type R, sudah ku tanyakan arah honda, blom ada lagi yg mengorder..bah siapa yg mau jadi first in labuan memiliki super car ni..bukannya mahal..rm 128000 jak..ada epw..boleh bayar punya.... :wink:

younger everyday... ;-)
10-Dec-2007, 09:51 PM
Post: #14
 
Honda Accord tu bukan setakat d US ja ada brader. Malaysia pun ada sudah bah.

TypeR tu mun usin belumpuk, baru la berani tanya harga. Pikir saja maintenancenya. Ingat sanang cari part K20A ani.

Photo Portfolio : Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.
12-Dec-2007, 09:58 AM
Post: #15
 
aku ambik gambo ni kat KL ar..dia kat depan aku time tu.ko tak nampak ka kancil sama iswara sebelah kiri tu sama iklan celcom tu..mestilah kat mesia dah ada..hehehe :lol:

...




Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)